Iskanje po straneh

Iskanje:
Iskanje po iskalnikih

Google: Najdi: Bing:
Spremljate me na
Glavni meni

Števec obiskov
visitors stats
visitors by country counter
newmyinfo
Anketa

Ali vam je všeč spletna stran?

Da, všeč mi je
Ne, ni mi všeč
Ne morem se odločiti


poll-button

 

Vreme
Vremenska napoved
Ptuj
Koledar

Moje spletne strani

Gemini

To je kalkulator, ki plava na strani! Lahko ga povlečete okrog in ga uporabite na enak način, kot bi normalen kalkulator.

CJ Floating Calculator

Dobrodošli na moji spletni strani.

Na tej sletni strani bom predstavil rubrike z zanimivo vsebino in povezavami na teme na drugih mojih spletnih straneh.

Spletna stran po kateri pravkar brskate in jo berete, oz. ste jo pravkar obiskali, je narejena 'ročno', tj. brez uporabe kateregakoli programa za izdelavo spletnih strani. Ta spletna stran je statična spletna stran, ki za upravljanje in urejanje ne uporablja CMS sistema. Kljub popularnosti dinamičnih spletnih strani, ki uporabljajo za upravljanje in urejanje CMS sistem in je delo z njimi zato mnogo lažje, je izdelava in urejanje statične spletne strani za vsakega izdelovalca poseben izziv. Zato sem se izdelave in urejanja ene takšne spletne strani lotil tudi sam.

...

O meni si lahko nekaj preberete na strani O meni in kontaktirate z mano preko obrazca na strani Kontakt. O mestu iz katerega prihajam in kjer stanujem pa na strani Ptuj.

Področji, ki me zanimata sta računalništvo in splet, temu sem namenil rubriko Računalništvo, kjer lahko preberete o osnovni terminologiji, osnovah računalništva in spleta (Splet), drugem zanimivem iz teh področij, ter seznam zanimivih povezav (Povezave).

Računalništvo:

Splet:

- Splošno:

- HTML:

- CSS:

...

V rubriki Igre lahko preberete nekaj vsebin o igrah, ki so mi bile najbolj in so mi še všeč, ki sem jih igral v preteklosti. Igre so predvsem za eno osebno igranje, oz. za enega igralca (singleplayer), ker rad igram sam.

...

V rubriki Povezave lahko izbirate med povezavami z različnih področij in tem, ki se nabirajo v oddelku brskalnika Zaznamki (ang. bookmarks). Izbor povezav iz moje baze zaznamkov.

...

Urbane legende so zgodbe ...
V rubriki Urbane legende si lahko preberete uvod k urbanim legendam, nekaj vsebin in seznam izbranih urbanih legend, ter sledite povezavam na glavno spletno stran o urbanih legendah in mitih http://www.urbane-legende.si.

...

Misteriji [lat. misterij, gr. mysterion] so skrivnosti, nedoumljivosti ...
V rubriki Misteriji lahko preberete nekaj mojih avtorskih prispevkov ali objav iz te teme, ki so bili v preteklosti objavljeni na kakšnem forumu o teh temah, kjer so morda še dosegljivi ali morda ne več. Nekateri prispevki so novi in so prvič objavljeni na tej spletni strani.

...

V rubriki Galerije lahko pogledate galerije različnih tem, o katerih ste brali ali lahko berete na tej spletni strani. Oblika galerije je preprosta različica galerije.

...

Razno pomeni karkoli zanimivega, ...
V rubriki Razno lahko preberete o raznih zadevah, ali pogledate razne slike, ki se mi zdijo zanimive. Vsebine in teme, ki jih ni bilo mogoče uvrstiti v drugo rubriko.